Avís Legal

Aquest lloc web ha estat creat per Emprèn BIO 4.0, en endavant “https://emprenbiolleida.cat/“, amb domicili social a l’Edifici CEEILleida, Complex de La Caparrella, 25192 Lleida, amb C.I.F G-25.574.260.

El fet d’accedir a aquest lloc web implica el coneixement i acceptació dels següents:

Termes i Condicions d’Ús

Disposicions Generals.

https://emprenbiolleida.cat/ és un website la finalitat de la qual és la promoció d’un programa de preacceleració de projectes de base tecnològica de l’àmbit de la bioeconomia, amb la finalitat d’oferir serveis de suport a projectes de desenvolupament de la idea de negoci, del seu prototip o servei, la definició del model de negoci i la constitució d’empreses en el camp de la bioeconomia. El mer accés no implica l’establiment de cap tipus de relació comercial entre https://emprenbiolleida.cat/ i l’usuari. Els continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos en aquest lloc web no estan concebuts, ni dirigits a aquelles persones que resideixin en jurisdiccions on aquests continguts no es trobin autoritzats.

https://emprenbiolleida.cat/ es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el website, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís.

Serveis i Continguts del website.

https://emprenbiolleida.cat/ no controla la utilització que d’aquest website i dels seus continguts i serveis facin els seus usuaris, de forma tal que l’usuari es compromet a utilitzar els serveis oferts per aquest website, de conformitat amb la llei, els presents termes i condicions d’ús i a les normes de bona fe, moral i ordre públic generalment acceptades. A conseqüència d’això
https://emprenbiolleida.cat/ no és responsable dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin derivar-se de la incorrecta, inadequada o inadequada utilització que els usuaris realitzin del present website o dels seus serveis.

https://emprenbiolleida.cat/ no és responsable pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ser deguts a la falta de disponibilitat o de continuïtat del webiste o de qualsevol dels seus serveis, o per les errades en l’accés a les diverses pàgines web enllaçades o aquelles des de les quals es presten determinats serveis.

https://emprenbiolleida.cat/ no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest lloc web estigui lliure d’error o no causi cap dany. A més, https://emprenbiolleida.cat/ no controla, ni garanteix l’absència de virus informàtics, que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (software i hardware) o en els documents i fitxers electrònics emmagatzemats en el sistema informàtic dels usuaris del website.Els continguts inclosos el website provenen d’elaboració pròpia o de tercers. En raó d’aquesta circumstància https://emprenbiolleida.cat/ no garanteix la total exactitud dels continguts, a pesar que empra els seus millors esforços en aquest sentit. https://emprenbiolleida.cat/ posa a la disposició dels usuaris enllaços electrònics (links), que permeten l’accés a pàgines web gestionades per tercers.
https://emprenbiolleida.cat/ no exerceix cap titularitat ni control sobre els mateixos, limitant-se a facilitar als usuaris l’accés als continguts als quals es dirigeixi per mitjà de l’enllaç.

https://emprenbiolleida.cat/ no comercialitza ni ofereix els continguts i serveis disponibles en el websites enllaçats, i per tant, no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts d’esmentats webs o websites, ni sobre els productes i serveis en aquestes disponibles.

Propietat Intel·lectual i Industrial.

Aquest lloc web i els continguts que alberga (disseny gràfic, imatges, codis font, marques, noms comercials, denominacions, altres signes distintius o links de tercers, etc) estan subjectes a la protecció establerta en la legislació vigent de propietat intel·lectual i industrial. L’accés als serveis de www.ceeilleida.com no suposa la cessió o llicència total o parcial de dits drets, ni confereix cap dret de reproducció, transformació, comunicació pública o distribució de esmentats continguts sense la prèvia autorització expressa de www.ceeilleida.com o del tercer titular dels drets afectats.